Ting man IKKE bør gjøre i utdrikningslaget

aktiviteter utdrikningslagIkke gjør noe dumt:

Et utdrikningslag er en stor fest hvor man har det moro med venner og kjente, men pass på at man ikke gjør noe dumt eller straffbart. Man kan lese om utallige eksempler på at bruden/brudgommen har gjort dumme ting i utdrikningslaget som man har angret på i etterkant. Her kommer noen eksempler:

  • Mistet brudgommen. I denne artikkelen leser man om at brudgommen skulle gå en rute på 90 cm lange ski, men gikk feil og forsvant. Forloveren måtte sette i gang en leteaksjon med politi og Røde Kors for å finne ham. Les mer her.
  • Ekteskapet kan ryke i utdrikningslaget: Denne artikkelen omhandler at man går over grensene for omgang med andre mennesker i utdrikningslaget, noe som kan ødelegge for det kommende ekteskapet. Les mer her.
  • Noen tror at utdrikningslag skal være en kanossagang fra pinlighet til pinlighet. Husk at selv om man er full, kanskje har kledd seg ut og er i en situasjon hvor man skal gjøre noen dumme ting, så gjelder fortsatt lover og regler som man må følge. Så forloveren har en viktig oppgave i å passe på at den som drikkes ut ikke gjør noe som kan sette bruden/brudgommen i en ubehagelig og kjedelig situasjon som vil påvirke ekteskapet eller hovedpersonen selv i etterkant.
  • Det hender også at bruden/brudgommen skader seg i utdrikningslaget. Pass på at aktivitetene man velger ikke er farlige eller kan ende med skade. Et utdrikningslag holdes bare noen få uker før bryllupet og man vil som regel ikke rekke å bli frisk fra skade før den store dagen. En slik hendelse kan være en god historie i etterkant, men er ikke like morsom for brud og brudgom å ta med seg til den store bryllupsdagen.